• Gran Allé 20, 8600 Silkeborg
  • solystskolen@silkeborg.dk

Fastelavnsfest

Der blev sunget fastelavnssange på den "orange trappe", herefter var der tøndeslagning i hallen

Nyhed billede

Indlejret objekt

Leif Hoven den 10-02-2015
    Skolens åbningstider.

Vi håber i alle har haft en god vinterferie. Nu er det skoletid igen. Før vinterferien havde vi to problemer angående mødetid:

1. Vi har elever, der ikke er tilmeldt morgen-SFO, der møder ind før klokken 08.00. Det duer ikke, da vi ikke har tilsyn med eleverne før 10 minutter før skolestart. Der er ikke sat personale på før kl. 08.00.

2. Desværre oplever vi også elever, der ikke er mødt ind klokken 08.10, hvor den første lektion begynder. Det er heller ikke iorden, da det er forstyrrende for de elever der møder rettigdigt.

Derfor vil vi blive meget glade, hvis eleverne møder ind i tidsrummet fra 08.00-08.10. Der er enkelte elever der har specielle aftaler (f.eks. på grund af bus), de møder selvfølgelig ind efter de aftaler, der er lavet.
    Claes Pedersen den 06-02-2015
    Læs vehæftet orientering om kommende trivselsmåling blandt eleverne.

Hanne Bonde den 04-02-2015
    Anvendelsen af den nye ordblindetest i Silkeborg Kommune - I Silkeborg Kommune følges elevernes læseudvikling helt fra starten af børnehaveklassen. Den nye ordblindetest bliver aktuel, når en elev (efter særlige tiltag over tid) fortsat er besværet af læsemæssige begrænsninger, se læsekonsulenternes Information om ny ordblindetest pr. 2. februar 2015