• Gran Allé 20, 8600 Silkeborg
  • solystskolen@silkeborg.dk

Lær eleverne at kode - brug Hour of Code!

8. - 14. december, er udråbt til Computer Science Education Week. Ingen erfaring er nødvendig. Kan bruges fra 0.-9. klassetrin

Nyhed billede
På sitet findes en række forskellige selvinstruerende øvelser, som eleverne selv kan løse, og som alle kan gennemføres på omkring en time - deraf navnet Hour of Code.

Har du lyst til at deltage en times tid med dine elever - så vil AJ/PH gerne være behjælpelig med opstart, login certifikater m.m

Klik på linket og prøv øvelserne fra sidste år:

VH
Peter og Anne Marie J.

Indlejret objekt

Claes Pedersen den 21-12-2014
    Kære forældre.
    Ved planlægningen af dette skoleår meldte vi ud, at skole-hjem samtalerne ville komme til at foregå i nogle skole-hjem caféer. Baggrunden for denne udmelding var ønske om at have en fleksibel tilgang til samtaler og indførsel af nye arbejdstidsregler for lærerne.

Denne form for afholdelse af samtaler er nu blevet evalueret blandt medarbejdere og i skolebestyrelse. Jeg har derudover fået flere tilbagemeldinger for nogle af jer forældre. På den baggrund har vi valgt at annullere de udmeldte café datoer.

I vil i stedet modtage indkaldelse til en samtale efter nytår, der er tidsfastsat. Samtalen efter nytår skal være afholdt senest med udgangen af marts måned. Denne samtale vil tage udgangspunkt i elevplanen og have fokus på elevens faglige udvikling. Det betyder ikke at samtalen ikke kan handle om andet, men det skal være det primære fokuspunkt.

Vi vil fortsat forsøge at gøre os nogle forskellige erfaringer med formen for skole-hjem samtaler, hvorfor formen kan variere en smule fra årgang til årgang. Dog er det fastlagt, at I som forældre skal vide, hvornår samtalen skal foregå.

Jeg vil ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår.
    Claes Pedersen

Leif Hoven den 19-12-2014
    Brug låget.

Her efter sommerferien har to klasser markeret sig i mælkelågsindsamlingen. Det er 2a der har indsamlet 753 mælkelåg. Helt suveræne er dog 3b, der netop i dag har afleveret 10.830 mælkelåg.

Det betyder at vi siden starten har indsamlet ialt 38.227 låg til en værdi af 1911,30 kr.
    Godt drukket - sikke mælkesunde elever vi har.
    Anne Marie Dahl Jakobsen den 16-12-2014
    Se foto fra Luciaoptoget i fredag den 12.12.2014