• Gran Allé 20, 8600 Silkeborg

Det blå hus

Familieklassen

Leif Hoven den 19-08-2016
    Undervisningsministeriet har iværksat en kampagne med fokus på at få minimeret mobning i bl.a. folkeskolen. Vedhæftet er ministeriets materiale, som både henvender sig til forældre og fagprofessionelle.
    På Sølystskolen har vi i flere år haft læsekonferencer på alle klassetrin. Fra dette skoleår har vi besluttet også at afholde klassekonferencer, hvor fokus er på elevernes trivsel. Her vil resultaterne af de nationale trivselsundersøgelser indgå som et af elementerne i samtalen med medarbejderne om deres klasses og den enkelte elevs trivsel. Der vil fx. også være fokus på elevens fremmøde og forældresamarbejdet om den enkelte elev.

Leif Hoven den 17-08-2016
    BRUG LÅGET

Indsamlingen af mælkelåg er desværre stoppet, da Arla ikke længere deltager i projektet.
    Vi har dog nået et ganske flot resultat på 68.234 mælkelåg, mens indsamlingen har kørt.

Det har indbragt os:  3411,70 kr, som er blevet brugt til projekter på skoler i Cambodia, Nepal og Zambia.

Tusind tak til de mange, der har gjort en stor indsats for at vi kunne nå så flot et resultat. Jeg ved
    at selv de for os små beløb til skolerne i de tre lande har været til stor glæde for rigtigt mange elever.

Sommerferie

Sølystskolen ønsker alle elever, forældre og ansatte en rigtig god sommerferie. Vi ses onsdag d. 10/8 kl. 8.10

Nyhed billede