• Gran Allé 20, 8600 Silkeborg
  • solystskolen@silkeborg.dk

Fastelavnsfest

Der blev sunget fastelavnssange på den "orange trappe", herefter var der tøndeslagning i hallen

Nyhed billede

Indlejret objekt

• Hanne Bonde den 28-05-2015
    Sommerferieaktiviteter 2015 - Silkeborg Kommune tilbyder igen en række sommerferieaktiviteter til alle kommunens børn og unge. Arrangørerne af disse tilbud er foreninger, klubber, institutioner, Ungdomsskolen samt andre, som arbejder med børn og unge
    Claes Pedersen den 05-05-2015
    Sæt kryds i kalenderen d. 2. juni kl. 19.00 - 21.00.

Her inivtere skolebestyrelsen forældrekredsen til temamøde om sikker skolevej, hvor der vil være mulighed for dialog med formanden for teknisk udvalg Frank Borch og sektionsleder Flemming Christensen.
    Baggrunden for mødet er, at flere forældre oplever trafiksikkerheden på  bl.a. tværs af Alderslyst, men også andre områder i bydelen problematisk i forhold til elevers egen færden til og fra skole.
    Så mød op til temamødet og kom med gode input til beslutningstagerne.
    Der udsendes en dagsorden i ugen op til mødet.

Skolebestyrelsen ved Sølystskolen