• Gran Allé 20, 8600 Silkeborg

Det blå hus

Familieklassen

Leif Hoven den 16-09-2016
    Vores 0. , 1. og 2. klasse var i Silkeborg Hallerne i onsdags, hvor SIF håndbold havde arrangeret en forrygende god formiddag, for vores elever. Arrangementet er en del af DHF´s landsdækkende kampagne "Håndboldkaravanen". Mange af vores elever fik smag for sporten og SIF kan nu tilbyde nogle prøvegange til vores elever. Tak til SIF håndbold for at de tænkte på os.

Silkeborg IF håndbold siger tak for lån af jeres børn til håndboldkaravanen i onsdags. Vi håber og tror, at børnene havde en god oplevelse.
    Har jeres børn fået mod på mere håndbold, så kan man komme og træne med nogle gange, og teste om håndbold er noget for jeres barn.
    Vi træner på følgende tidspunker:
    0 klasser - Lørdag kl 9.30 til 10.30 i Vestergade hallen.
    1 og 2 klasser – Onsdag 16.30 til 17.30 og Lørdag 10.30 til 11.30 i Vestergade hallen.

En super sjov dag med vandkamp

Nyhed billede
Vandkamp i SFO