• Gran Allé 20, 8600 Silkeborg
  • solystskolen@silkeborg.dk

Kom godt i gang med google apps

Har du lidt svært ved at komme i gang med at bruge google apps? Tjek denne side ud, som er fyldt med gode vejledninger til google-universet.

Nyhed billede
Tjek denne side ud, som er fyldt med gode vejledninger til google-universet.

Indlejret objekt

Hanne Bonde den 28-08-2015
    Så starter forældrecaféen op igen på Sølystskolen
    Hver torsdag fra 15-16.30 i det røde SFO køkken
    Maysa og Hussein vil være til stede.
    Alle er velkomne
    Hanne Bonde den 25-08-2015
    Silkeborg Bibliotekerne - Efteråret 2015
    Se Silkeborg Bibliotekernes store efterårsprogram 2015 med massevis af tilbud til alle børn og deres forældre.
    Da der desværre er begrænset antal pladser til flere arrangementer, anbefaler vi, at du straks bestiller dine ønskede billetter.

Claes Pedersen den 19-08-2015
    til orientering.
    Mange forældre kører deres barn i skole, hvilket udfordre kapaciteten på skolens parkeringsplads og området ved rundkørslen ved hovedindgangen. Derfor er der mange forældre som holder på Gran Allé for at sætte deres barn af. Det giver rigtig god mening men..

Der er stop og parkeringsforbud ved fordgængerovergangen (se skiltning) som bedes respekteret. Så afsætning på Gran Allé skal ske uden for dette område af sikkerhedsgrunde for de elever som anvender fodgængerovergang og vores skolepatrulje. Patruljen kan have svært ved at overskud trafikken, når der holder biler meget tæt på overgange og dermed guide de andre børn over overgangen.

På forhånd tak for at I vil vise hensyn

Claes Pedersen