• Gran Allé 20, 8600 Silkeborg

Indlejret objekt

Leif Hoven den 16-08-2014
    Oplysning om åbningstider:

Elever der er tilmeldt morgen-SFOén kan komme ind fra kl. 06.30. De skal gå ind gennem skolegården.
    Øvrige elever der skal møde kl. 08.10 kan tidligst møde ind kl. 08.00, før vil der ikke være personale til at føre tilsyn med eleverne.

Derfor har mange også oplevet at hovedindgangen ikke er åbent før kl. 08.00. Det skyldes, at vi gerne vil have eleverne til at benytte indgangen ved deres garderober. Mange forældre har dog fundet ud af, at man godt kan smutte den vej ud, når man går igen efter at have afleveret børnene, og det er helt iorden.

Og ingen regel uden undtagelse. Vi har elever der bliver transporteret til skolen langvejs fra. For at busselskabet kan få det til at gå op, vil det kunne ske at de møder ind før kl. 08.00. Så vil vi naturligvis sørge for tilsyn for den gruppe elever.

Claes Pedersen den 11-08-2014
    forældreundervisning 2014
    GRATIS undervisning i dansk og matematik udbydes på en skole nær dig!
    Få forbedret dine færdigheder i dansk og matematik – og bliv klædt bedre på til at hjælpe dine børn på vej.
    Hvor og Hvornår?
    Udbydes på Kjellerup, Bryrup og TH.LANGS HF&VUC. Starter i uge 37 en aften om ugen i 13 uger.
    Tilmeldingsfrist i uge 35.
    Læs mere og tilmeld dig: http://www.thlangshf-vuc.dk/index.php?page=foraeldreundervisning
    OBS: Kan I samle 12 forældre, opretter vi et hold på jeres lokale skole.

Claes Pedersen den 12-06-2014
    I vedhæftet link kan læse miniteriets seneste forældreinformation om hvad reform af folkeskolen vil medføre.

CP