• Gran Allé 20, 8600 Silkeborg

Indlejret objekt

Leif Hoven den 16-08-2014
    Oplysning om åbningstider:

Elever der er tilmeldt morgen-SFOén kan komme ind fra kl. 06.30. De skal gå ind gennem skolegården.
    Øvrige elever der skal møde kl. 08.10 kan tidligst møde ind kl. 08.00, før vil der ikke være personale til at føre tilsyn med eleverne.

Derfor har mange også oplevet at hovedindgangen ikke er åbent før kl. 08.00. Det skyldes, at vi gerne vil have eleverne til at benytte indgangen ved deres garderober. Mange forældre har dog fundet ud af, at man godt kan smutte den vej ud, når man går igen efter at have afleveret børnene, og det er helt iorden.

Og ingen regel uden undtagelse. Vi har elever der bliver transporteret til skolen langvejs fra. For at busselskabet kan få det til at gå op, vil det kunne ske at de møder ind før kl. 08.00. Så vil vi naturligvis sørge for tilsyn for den gruppe elever.